2ήμερο Yoga retreat στην Παλαιόχωρα: Φροντίζοντας το νευρικό μας σύστημα - 5-6 Νοεμβρίου

2ήμερο Yoga retreat στην Παλαιόχωρα: Φροντίζοντας το νευρικό μας σύστημα – 5-6 Νοεμβρίου

Επιτέλους ήρθε η ώρα για την καθιερωμένη μας φθινοπωρινή εξόρμηση!!! 🌞

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοέμβρη 5-6/11, η ομάδα μας θα βρεθεί στην αγαπημένη μας Παλαιόχωρα, για ένα απολαυστικό και γεμάτο 2ήμερο 🙂 !!! Αυτή τη φορά, θα εστιάσουμε την προσοχή μας, στο πώς μπορούμε να φροντίσουμε το νευρικό μας σύστημα.

🧘‍♀️ Καθημερινά ο μέσος άνθρωπος περνάει τη μέρα του υπερφορτώνοντας ή ακόμη και καταπονώντας το νευρικό του σύστημα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε στη διαχείριση συναισθημάτων, να πονάμε περισσότερο, να έχουμε λιγότερη ανοχή σε ερεθίσματα, διαταραχές ύπνου ή συνεχόμενους εφιάλτες, ημικρανίες, διαταραχές στην πέψη και το έντερο, να χάνουμε τη σύνδεση με τον εαυτό μας και γενικότερα να βρισκόμαστε σε μία κατάσταση μη ισορροπίας.

🧘‍♀️ Το Σαββατοκύριακο αυτό λοιπόν θα εξερευνήσουμε τεχνικές που μπορούμε να βάλουμε στην καθημερινότητά μας, έτσι ώστε να αποφορτίζουμε, να στηρίζουμε και να φροντίζουμε την υγεία του νευρικού μας συστήματος! Μέσα από στοχευμένες πρακτικές γιόγκα, τεχνικών αναπνοής αλλά και διαφορετικών ασκήσεων, θα δούμε τον ρόλο του πνευμονογαστρικού νεύρου στο να επανέρχεται το σώμα μας σε κατάσταση ισορροπίας, στο να γίνεται το νευρικό μας σύστημα πιο ανθεκτικό και να σταθεροποιούμε τις συναισθηματικές και νοητικές μας διακυμάνσεις.

🧘‍♀️ Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 2 πρακτικές γιόγκα την ημέρα, αναπνοές, διαλογισμό, yoga nidra, ασκήσεις τόνωσης του πνευμονογαστρικού νεύρου, και ανάλογα με τον καιρό που θα μας χαρίσει η μητέρα Κρήτη, θα εκμεταλλευτούμε τον ελεύθερο μας χρόνο με πεζοπορία ή βουτιές!

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν το πρόγραμμα αναλυτικά!

🧘‍♀️ Για κράτηση θέσης:
🔸 καλείτε στο τηλέφωνο 6973948585 ώρες 11:00-14:00, ή στέλνετε μήνυμα μέσω Viber/Whats App
🔸 με μήνυμα Facebook messenger στη σελίδα μας εδώ.

Ο χώρος που θα μας φιλοξενήσει είναι μαγικός, αλλά οι θέσεις αυτή τη φορά είναι λίγες, οπότε φροντίστε να κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας!!! Η κράτηση επικυρώνεται με προκαταβολή του 50% του κόστους.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.