Λίγα λόγια για την Αγγελική

Αγγελική Ρέμπελου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μετά το πρώτο της πτυχίο στην Αρχιτεκτονική το 2009, γνώρισε το διαλογισμό της Bιπάσανα και γοητεύτηκε από το μονοπάτι της γιόγκα.

 

Στην αναζήτηση μίας πιο ήρεμης και ποιοτικής ζωής, αποφάσισε να εγκαταλείψει την μεγάλη πρωτεύουσα και να μετακομίσει στην αγαπημένη της Κρήτη το 2011. Στα Χανιά ξεκίνησε να εμβαθύνει περισσότερο στην πρακτική της γιόγκα, με 2 χρόνια καθημερινής άσκησης και μελέτης της Asthanga Yoga. Εκπαιδεύτηκε στην παραδοσιακή Hatha Yoga από τον Ινδό δάσκαλο Harischchandra, και αμέσως μετά στην Iyengar Wall Yoga με τον Martin Zilbauer στη Γερμανία. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στην περιγεννητική Γιόγκα με τη Γαία Λάσκου, στην ανατομία της Γιόγκα με την Δάφνη Παναγιωτοπούλου, και στο Mindfullness από τον Kain Ramsay. Συνεχίζει με ενθουσιασμό να εμπλουτίζει τις γνώσεις της με μετεκπαιδεύσεις και πολυάριθμα εργαστήρια και σεμινάρια.

 

Η Αγγελική διδάσκει καθημερινά μαθήματα γιόγκα από το 2015 ως πιστοποιημένη δασκάλα 590Hr (YAI). Είναι δημιουργός του στούντιο Yoga Class Chania, όπου και είναι δασκάλα. Το στούντιό της είναι ένας χώρος όπου η ζεστασιά και η παιχνιδιάρικη ενέργειά της σε συνδυασμό με την αγάπη και τον σεβασμό για αυτό που κάνει, δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για αρχάριους αλλά και για  προχωρημένους ασκούμενους, να πειραματιστούν, να μάθουν, να εξελιχθούν. Επίσης, είναι συνιδρύτρια της εφαρμογής διαλογισμού Be Now, προσφέροντας τη φωνή και το συγγραφικό της ταλέντο στους καθοδηγούμενους διαλογισμούς και οραματισμούς.

 

Σαν άνθρωπος αγαπά ιδιαίτερα τη ζωή, την εξερεύνηση, τη θάλασσα, τα βιβλία, τη μουσική, τη ζωγραφική, τον γάτο της, τους φίλους της, μα πιο πολύ απ’ όλα αγαπά το μεγαλείο της φύσης και τα ταξίδια της σε αυτήν .

Yoga Class Chania in Crete
Εύχομαι να καταφέρω να μοιραστώ όλη την ομορφιά που η γιόγκα μπορεί να φέρει στη ζωή μας! Μέσω της αυτοπειθαρχίας, της παρατήρησης, της εμπιστοσύνης, της αποδοχής και της θέλησης να εξερευνήσουμε και να παίξουμε με τα όριά μας… θα ξεκινήσουμε να βιώνουμε την αλλαγή… σε όλους τους τομείς της ζωής μας!
Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνετε κράτηση θέσης αλλά και για οποιαδήποτε ερώτηση.